Om os

Hos Luxus Raw Food finder du kun snacks og godbidder til din hund, som er 100% naturlige, og uden unødvendige tilsætningsstoffer. En meget stor del af vores godbidder er korn- og kartoffelfrie, og flere er meget velegnet til hunde med fx allergi eller overvægt. Alle snacks og godbidder er fremstillet af kvalitetsråvarer og er utrolig velsmagende, så selv den mest kræsne hund vil elske dem.

 

Natursnacks lavet af råt, tørret kød fra forskellige dyr, giver hundens instinkter arbejde.

 

Hjælper ydermere på renere tænder og bedre ånde.

 

Din hund kan gumle løs på oksehud, oksestruber, hestesticks, hønsefødder, kaninører, oksesener og meget meget andet. Mange af vores snacks er seje og hårde og kan tilfredsstille selv den mest tyggeglade hund.

 

Prøv også et hjortegevir - et 100% rent, bæredygtigt og ægte produkt af naturen. Ingen tilsætningsstoffer, uimodståelige, sunde og rige på mineraler, for at holde din hunds tænder rene, sunde og stærke.

Lidt viden om naturlige hjortegevir: de indsamles i de europæiske skove én gang årligt, når rådyr og dådyr taber deres gevir. Det er derfor en fuldstændig naturlig snack til din hund, og gevir er blødere end knogler og derfor meget velegnet som tyggestænger. Der er til mange gode timers fornøjelse i bare ét enkelt gevir. TIP - Hvis hunden mister interessen for sit gevir, så frisk det op ved at lægge det i vand i nogle timer

 

Alle vores varer er fra Europa og er derfor underlagt de europæiske regler